آموزش استریلیزاسیون با دستگاه پلاسما با دوبله فارسی
پلاسما روش ایمن و سریعی برای استریل کردن تجهیزات حساس به حرارته
اینجا در مورد روش استریل کردن با این دستگاه توضیح دادم که نکاتی داره رعایت کنید
مناسب برای دانشجویان و اساتید رشته اتاقعمل
((شرح عمل در پایین پست))
مشاهده در آپارات
این ویدئو در یوتیوب موجود نیست
آموزش استریلیزاسیون با دستگاه پلاسما با دوبله فارسی
پلاسما را زمانی استفاده میکنیم که نتوان از اتوکلاو استفاده کرد.جایگزین های دیگری برای اتوکلاو هست که هزینه هاشون زیاد هست مثل گاز اتیلن اکساید هم خطرات محیطی اش زیاد است و هم پر هزینه است ولی طولانی مدت است و براس استریلیزاسیون پروتز ها ازش استفاده میکنند.
پلاسما چیزی بین اتوکلاو و اتیلن اکساید است .
در پلاسما : هیدروژن پراکساید را در کاستش قرار میدهند (برای استریل کردن وسایلی مثل دوربین آندوسکوپی شیلنگ ها دریل های ارتوپدی که عادی اند و فلزی نیستند.
وسایل را در پک های مخصوص خودش قرار میدهند و روی آن اندیکاتوری دارد که فقط به آن اکتفا نمی کنند وسایل را بدون پک و مستقیم هم میتوان درون پلاسمادستگاه قرار داد تا استریل شوند.
پلاسما هم مثل اتوکلاو یک ریل دارد که وسایل را روی آن قرار میدهند تا در معرض گاز هیدروژن پراکساید قرار دهند.
برای قرار دادن وسیله در دستگاه ، دستگاه را روشن میکنند ووسایل را در پک مخصوص قرار میدهند و تست را درون آن قرار میدهند و در آن را چسب زده و طوری قرار میدهند که پشت وسیله به سمت بالا باشد و باید مراقب بود که وسیله ها روی لبه نباشند وکامل داخل قالب باشند که در معرض گاز قرار گیرند. پلاسما تا دمای ۵۰ درجه بالا میرود.
وسایل نباید روی هم بیوفتند و اور لب شوند در پلاسما محدودیت هست و مثل اتوکلاو نیست که وسایل ا روی هم قرار دهند و استریل شوند.
دستگاه ها دورشان یک سنسور دارد که اگر ریل ها خوب جا نگیرند یا در جا نرود باعثمیشود که دستگاه ارور بزند و آلارم دهد.
بعداز جاگذاری وبستن در دوحالت دارد
حالت استاندارد و ادونس . گزینه استاندارد را انتخاب میکنند و استارت سایکل را میزنند و دستگاه شروع میکند به کار کردن . بعد از اتمام کار یک چک بیرون میاید از دستگاه و نشان میدهد که به چه شکلی استریلیزاسیون انجام شده.
مریم صحبتی